top of page
Twitter banner 3000x1000-wolkgeel.png

Spril

Project categorie: Statische visuals

Datum: December 2022

Soort project: Social media profile headers

Tools: Photoshop

(Stage project bij TRGR Creative Agency)

"Een succesvol design"

Tijdens mijn stage bij TRGR Creative Agency kreeg ik de kans om social media banners te ontwerpen voor Spril. De formaten voor de nieuwe social media headers zijn ontworpen voor LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube. Hierbij heb ik goed gekeken naar de posities van de profielfoto's op deze verschillende platformen. Naast het ontwerpen van company banners heb ik ook persoonlijke banners gemaakt voor het personeel. Hierbij is er gebruik gemaakt van ronde vormen, passend bij de huisstijl van Spril.

 

"De uitdrukkingen zien er leuk uit! Wat betreft de persoonlijke banners hebben we geen feedback. Deze zijn geweldig! (Het is aan ons of we er 1 gebruiken of dat we onze collega's laten kiezen welke van de drie ze willen gebruiken). Ook de bedrijfsbanners zien er geweldig uit! Misschien is het nog leuk om van de tekstbalkjes een spreekwolk te maken.” – Spril

Het ontwerp is goed ontvangen door de klant, die direct tevreden was over de uitdrukkingen en het gebruik van ronde vormen. Voor de persoonlijke banners was er zelfs geen feedback nodig, ze waren geweldig. Het is aan de medewerkers van Spril om te kiezen welke van de drie persoonlijke banners ze willen gebruiken.

Ook de bedrijfsbanners werden als geweldig beoordeeld. Om de tekstbalkjes nog meer tot leven te laten komen, is er gekozen om deze om te vormen tot spreekwolken. Het resultaat is een set social media headers die naadloos aansluiten bij de huisstijl van Spril en die het bedrijf op een professionele en herkenbare manier vertegenwoordigen op de verschillende sociale media.

bottom of page