top of page
pinkpop-logo-vector-02.png

De Kwezels

Project categorie: Statische visuals

Datum: Februari 2023

Soort project: Logo ontwerp

Tools: Illustrator

(Eigen project)

"Een 10 voor
de Kwezels!"

Bij het dorpsfeest in mijn dorp kregen alle buurtverenigingen een thema toegewezen op basis van het hoofdthema. Het laatste thema was "Kleurenfestival" en mijn buurtvereniging kreeg "Pinkpop" als thema. Een van de opdrachten voor het dorpsfeest was om een vlag te ontwerpen die werd beoordeeld op originaliteit en creativiteit.

In een vergadering kwam het idee om het logo van Pinkpop na te maken, maar met een bekend persoon uit onze buurtvereniging in plaats van het iconische vrouwtje in de cirkel. Ook de bekende uitspraak van Roele moest erin verwerkt worden: "Gadverdamme!". 

Ik nam de taak op me om het logo te ontwerpen en te creëren. Na enkele aanpassingen en finetuning van het ontwerp waren we allemaal tevreden met het eindresultaat. 

De vlag werd ingediend en werd uiteindelijk beoordeeld als de beste van alle inzendingen, wat ons de eerste prijs opleverde. Ik was erg blij met het resultaat en het was een geweldige ervaring om te werken aan dit creatieve project en daarvoor erkenning te krijgen van de jury. Door dit project heb ik mij kunnen verbeteren in het ontwerpen in Adobe Illustrator. 

bottom of page