top of page
668c82cd-cc12-4be7-9ff0-57f9494a5f07_edited.jpg

TRGR Creative Agency

Project categorie: Campagne

Datum: April 2023

Soort project: Campagne See-Think-Do

Tools: Illustrator, Photoshop, After Effects

(Afstudeerproject bij TRGR Creative Agency)

"Mijn allereerste
volledige
campagne!"

Als afstudeerproject bij TRGR Creative Agency heb ik een succesvolle campagne ontworpen gericht op lead generatie en brand awareness. Het doel van de campagne was om binnen drie maanden leads te genereren en de nieuwe huisstijl van het bedrijf te integreren. Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan, werd besloten om een social media campagne op te zetten gericht op LinkedIn, omdat dit het beste bereik biedt voor de doelgroep en potentiële klanten van het bedrijf.

De campagne was opgedeeld in drie fases (see, think en do) en omvatte een video voor de see fase, carousels voor de think fase en twee verschillende formaten voor de do fase. Alle uitingen waren ontworpen in de vier nieuwe huisstijlkleuren en de key visual (de telefoons) kwam terug in elke fase om een samenhangende campagne te creëren.

“Er zijn veel elementen die TRGR kan overnemen voor de eigen content marketing.”

Naast de betaalde social media campagne, werd er ook gezorgd voor een goede organische aanwezigheid op social media. Een template werd ontworpen om cases te tonen, aangezien dit een populaire en effectieve manier is om engagement te creëren op social media.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt tijdens mijn stageperiode bij TRGR Creative Agency en heb veel geleerd over het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes.

bottom of page