top of page
Me-milou.png

Hi,

Mijn naam is Milou Kok en ik ben momenteel 22 jaar jong. Afgelopen jaar (2023) ben ik afgestudeerd voor mijn opleiding Creative Business (Internationaal), waar ik werd opgeleid als manager in de media. Gedurende deze opleiding heb ik al verschillende groepsprojecten afgerond voor leuke bedrijven, zoals Noordelijk Film Festival, Craze en de Leeuwarder Courant (MICA). Ik heb mij tijdens deze projecten veel gericht op marketing en communicatie, wat mij heeft geïnspireerd om de minor Marketing Communicatie & Content Marketing te volgen en zo mijn kennis op dit gebied verder uit te breiden. Om mijn passie voor design te verkennen heb ik een leerzame meewerkstage gelopen bij een Digital Creative Agency. Inmiddels heb ik ook al ervaring gedaan op het gebied van online marketing, waarbij ik merk dat content marketing mij het meest trekt.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Media, Communicatie, Marketing en Design: deze vier woorden vormen de kern van mijn passie.  Al van jongs af aan heeft de mediawereld mij betoverd en geïntrigeerd. Als creatief persoon ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen en boodschappen over te brengen.

 

Mijn liefde voor Media begon als een vurige nieuwsgierigheid, die al snel uitgroeide tot een behoorlijke interesse. Of het nu gaat om films, televisie, sociale media of gedrukte media, ik geniet van elk aspect en bestudeer graag hoe deze verschillende kanalen ons dagelijks leven beïnvloeden en vormgeven.

 

Communicatie is voor mij meer dan alleen woorden. Het is het vermogen om ideeën te delen, emoties te wekken en verbindingen te creëren. Ik ben gefascineerd door de kracht van effectieve communicatie en ben altijd op zoek naar manieren om boodschappen helder, doelgericht en overtuigend over te brengen.

Met Marketing heb ik kennis gemaakt tijdens mijn studie en minor. Het is niet slechts een strategie om producten te verkopen, maar een kunstvorm die de brug slaat tussen creativiteit en impact. Het is een instrument waarmee ik verhalen kan vertellen, emoties kan oproepen en verandering kan bewerkstelligen.

 

Design is eigenlijk mijn visuele speeltuin. Ik geloof dat een ontwerp de sleutel kan zijn om een boodschap tot leven te brengen en er een onvergetelijke indruk mee te geven. Of het nu gaat om grafisch ontwerp of het creëren van boeiende multimediale content, ik vind het geweldig om mijn creatieve visie tot werkelijkheid te maken en het design te combineren met functionaliteit.

 

Door mijn passie voor Media, Communicatie, Marketing en Design te combineren, streef ik ernaar om betekenisvolle en impactvolle ervaringen te creëren voor het publiek en de merken. Mijn doel is om verhalen te vertellen die inspireren, informeren en vermaken, terwijl ik tegelijkertijd de kernwaarden en doelen van een organisatie weerspiegel. Voor mij is Media, Communicatie, Marketing en Design de perfecte harmonie tussen denken, creëren en visualiseren. 

Ik heb altijd een passie gehad voor design en creativiteit, wat zich uit in mijn hobby's en interesses. Zo speel ik graag games waarin ik mijn creativiteit kwijt kan en ontwerp ik graag logo's en huizen. Ook fotografie heeft mijn interesse gewekt, nadat ik heb geleerd hoe ik een fotoreportage kan maken tijdens mijn studie. Ik heb mijn eigen Canon camera aangeschaft om deze passie verder te kunnen ontwikkelen.

 

En dan is er nog mijn liefde voor sporten, die altijd een constante factor in mijn leven is geweest. Ik heb jarenlang gevoetbald op amateur- en selectieniveau en kijk nog steeds graag naar wedstrijden van de Eredivisie (Nederland) en de Premier League (Engeland). Sinds een paar jaren ben ik ook fan geworden van de Formule 1, waarin ik altijd mee doe aan een poule in het dorp. 

Het combineren van mijn passies voor Media, Communicatie, Marketing, Design, en mijn interesses in fotografie, televisie-industrie en sport vormen de perfecte mix voor mijn toekomstige carrière. Ik streef ernaar om betekenisvolle en impactvolle ervaringen te creëren, verhalen te vertellen die inspireren en te werken aan boeiende campagnes. Mijn creatieve en strategische denkwijze zal me leiden op een pad waar ik mijn passies kan inzetten om anderen te boeien, informeren en vermaken.

Contact

Ik kijk altijd uit naar nieuwe mogelijkheden binnen het vak! 

Drenthe, Nederland

bottom of page