top of page
dutchlease.png

Dutchlease

Project categorie: Statische visuals

Datum: December 2022

Soort project: Website headers

Tools: Photoshop

(Stage project bij TRGR Creative Agency)

"New years headers voor Dutchlease"

Tijdens mijn stageperiode bij TRGR Creative Agency kreeg ik de uitdagende opdracht om nieuwjaarsheaders te ontwerpen voor de website van Dutchlease. Het doel was om een feestelijke en frisse uitstraling te creëren die past bij de nieuwjaarsperiode en de branding van Dutchlease.

Om tot een passend ontwerp te komen, heb ik eerst onderzoek gedaan naar de bestaande branding van Dutchlease. Vervolgens heb ik verschillende concepten bedacht en uitgewerkt in Adobe Photoshop. Hierbij heb ik rekening gehouden met de gewenste boodschap en de doelgroep van Dutchlease. Na overleg met het team van TRGR en Dutchlease hebben we het definitieve ontwerp gekozen en uitgewerkt in verschillende formaten.

Het was een uitdagend project omdat het ontwerp moest aansluiten op de branding van Dutchlease, tegelijkertijd een feestelijke en frisse uitstraling moest hebben, en passend moest zijn voor verschillende formaten op de website. Ik ben trots op het resultaat en de positieve feedback die we hebben ontvangen van Dutchlease. Dit project heeft mijn vaardigheden in het ontwerpen van visuele content verder ontwikkeld en ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan de online uitstraling van Dutchlease.

bottom of page