top of page
jamie-street-qpN5MLx1uwk-unsplash.jpg

Viper

Project categorie: Video

Datum: Maart 2022

Soort project: Video reclame

Tools: Premiere Pro, After Effects, Canva

(Eigen project)

"Sparkling water with a bite"

Voor mijn nieuwste videoproject over het drankje Viper heb ik een gedetailleerd script gemaakt om de opnames efficiënt te laten verlopen. Het verhaal speelt zich af in de achtertuin van mijn huis, met een prachtig uitzicht op het weiland en de blauwe lucht, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de zon om de sfeer te benadrukken.

Ik heb verschillende shots opgenomen om de belangrijkste kenmerken van Viper te tonen. Zo is er een close-up van het blikje dat wordt bespoten met water om het verfrissende effect van het drankje te benadrukken. Ik heb ook alle drie de smaken van Viper in beeld gebracht en een shot opgenomen van het blikje dat in het water valt, om het bruisende karakter van het drankje te laten zien.

Een van de hoogtepunten van de video is het ijs dat in het glas valt, van zowel de zijkant als van bovenaf gefilmd. Ik heb ook een shot gemaakt van het openen van het blikje en het gieten van het drankje in het glas. Om de natuurlijke ingrediënten van Viper te benadrukken, heb ik fruit van elke smaak in de lucht en het water gegooid, voordat het drankje werd toegevoegd.

In de video gebruikte ik teksten zoals "Refreshing taste", "Delicious flavour", "Sparkling water with a bite" en "Enjoy your summer" om de boodschap van het drankje over te brengen. Voor elk shot heb ik de bijbehorende teksten geselecteerd, zoals "Taste Now", "Sparkling water with a bite" en "Enjoy Now", om het drankje goed te presenteren.

De audio-effecten en muziek zijn zorgvuldig geselecteerd om de sfeer van de video te benadrukken. Ik koos uiteindelijk voor het nummer "Forget it - Paeta Remix", omdat het de emoties van de video goed weergeeft. Om de kijker meer te betrekken bij de video, heb ik geluidseffecten zoals 'Water drips 9', 'Fast food ice' en 'Can Beer Open Slow' toegevoegd.

Tot slot heb ik met behulp van de Lumetri (Kleur) Effecten van Adobe de video's visueel aantrekkelijker gemaakt door toevoeging van verschillende kleureffecten. Dit omvatte onder meer SL Cross HDR, SL Gold Heat, SL Gold Orange en SL Gold Rush HDR, waarbij de temperatuur, witlichten en zwartlichten werden aangepast om de kleuren te verbeteren.

In het eindresultaat van de video over Viper, heb ik het karakter van het drankje duidelijk naar voren laten komen en de kijker een verfrissende en smakelijke ervaring gegeven.

bottom of page